Taller de dancehall

No t'has assabentat? Jamaica és tendència!. Balla una de les danses urbanes més de moda i trasllada't a Jamaica amb la música dancehall!

Per què ballar dancehall?

Aprendràs a ballar un dels estils urbans més de moda a tot el món.

A les classes trobaràs a més gent com tu apassionada de les danses urbanes.

Entraràs en contacte amb la cultura musical i la dansa jamaicana.

Escoltaràs la millor música de dancehall a les teves classes.

Et divertiràs molt i aprendràs sense adonar-te.

Què és el dancehall?

El dancehall és un estil de música i de ball que va néixer a finals dels anys 70 a Jamaica. És un ball molt sensual amb referències al ball africà i al caribeny i que barreja passos d'altres estils de ball, com ara el Hip Hop. Aquest tipus de ball està agafant cada vegada més força i Bailongu s'ha sumat a aquesta tendència. No et perdis les nostres classes més canyeres de dancehall a Barcelona

Preguntes més freqüents

És molt fàcil. Pots apuntar-te online quan vulguis i des d'on vulguis. O si ho prefereixes, pots trucar-nos al (932 471 602 | 680 455 807) o venir a l'escola de dilluns a divendres de 17 a 22h. Estem al costat de la Sagrada Família.

Fixa’t bé amb el nivell de cada taller. Els tallers d’iniciació estan pensats perquè puguis fer un tast de l’estil del ball començant des de zero.

El preu del taller inclou el taller que realitzaràs, pots acumular punts per a futurs descomptes i a més tens l’entrada gratuïta al ball social en parella que organitza l’escola després del taller (inclou barra lliure de refrescos)

Encara tens dubtes? Escriu-nos

3 Motius per triar els nostres taller de Dancehall

El nostre equip de professors està al dia en les últimes tendències de ball i música

Més de 30 anys de trajectòria com a escola de ball ens avalen.

No només t’ensenyem passos, t’ensenyem a ballar!