Classes particulars

Vols tenir un professor/a només per a tu? Les classes particulars permeten personalitzar al màxim la classe i adaptar-se exactament a allò que tu necessitis. Tant si es tracta de classes d'niciació com de perfeccionament t'oferim classes particulars en tots els estils de ball que ofereix l'escola.


Classes de ball per a nuvis

Et cases i vols que el ball de nuvis sigui inoblidable? T’oferim classes particulars per a tu i la teva parella per aprendre a ballar o perfeccionar el ball que hagis triat: vals, salsa, lindy hop, rock... Tu tries la cançó o cançons que vols ballar i nosaltres us ensenyem a ballar-les i a gaudir-les.


Festes d'aniversaris

Fer anys sempre és una ocasió especial. Vols celebrar el teu aniversari o el d’algun amic d’una manera diferent? Fes-ho ballant! Si vols passar una estona divertida et proposem les animacions especials per a aniversaris.


Comiats de solter/a

Vols regalar o regalar-te un comiat de solter/a especial? T’agradaria ballar en el teu comiat de solter/a? T’oferim animacions pensades per a comiats de solter/a adaptades a diferents estils de ball: salsa, bachata, twerking, burlesque,... o qualsevol dels estils que fem a l’escola!