• Ainhoa Planas | Professora de dansa creativa, hip hop, sexy style i reggaetón.

  Vaig començar a ballar de ben petita i al fer premusical a l’escola Coco Comín em vaig adonar que ballar és la meva passió i que em volia dedicar a aquest món. A l’acabar el batxillerat, vaig decidir fer comèdia musical i ampliar la meva formació amb diferents disciplines de dansa, teatre i cant. El que més m’omple, a part de pujar-me a un escenari, és poder ensenyar i aprendre dels alumnes en cada classe. I, sobretot, mai deixar d’aprendre i de rebre classes dels millors professors a nivell nacional i internacional. Des de 2014 he donat classes de jazz i danses urbanes a varies escoles de nens i a adults i ara també ho faig a Bailongu amb classes de dansa creativahip hop infantil, hip hop juvenilsexy style i reggaetón.

 • Albert Durany | Professor de balls de saló i rock&roll

  Nascut a Barcelona però amb arrels lleidatanes, on des de petit passava els estius resseguint totes les festes majors de la comarca sense parar de ballar. Uns anys més tard vaig introduir-me en el món de la música i les danses tradicionals, però en assistir un dia a un ball que organitzava Bailongu ja fa més de 30 anys vaig descobrir que a Barcelona existia un lloc on es ballaven balls de saló amb il·lusió, amb sentiment i sobretot amb ganes de comunicació i de passar-ho bé. Des de llavors porto Bailongu al meu cor, ballo i faig ballar, sóc un apassionat de tot el que envolta la música i el ball, i m’enamora transmetre-ho a la gent. Actualment sóc professor de balls de saló i rock&roll  a Bailongu.

 • Aleix Figueras | Professor de balls de saló i tango.

  Encara recordo quan tenia 7 anys i la meva mare em va dir que a on ells anaven a aprendre a ballar hi havia una nena que necessitava parella. Ho recordo com si fos ahir, la meva resposta va ser “D’acord mama, però si no m’agrada no m’hi obligueu”. Doncs bé, ja han passat més de 25 anys i el ball continua essent una part fonamental de la meva vida. L’àmbit de l’alta competició m’ha permès guanyar molts premis, i l’àmbit del ball social m’ha donat la satisfacció immensa de poder transmetre la meva passió a la gent i fer gaudir del ball als alumnes. Poder compartir amb l’excel·lent equip de Bailongu la meva passió pel ball com a professor de  balls de saló i tango és un somni fet realitat. 

 • Ana Reynals | Professora de caribenys, salsa cubana i salsa cubana estil noies.

  Als 6 anys em vaig iniciar en la gimnàstica rítmica i vaig estar practicant-la fins als 10 anys. A partir d'aquí vaig començar a rebre classes de diverses disciplines com jazz, funky, contemporani i teatre, sempre com a activitat extraescolar. Des de molt petita vaig tenir molt clar que em volia dedicar a això ja que per a mi el ball és la millor manera que tinc d'expressar-me, és la meva passió i és el meu treball des de fa 3 anys. El 2011 vaig començar a fer classes de salsa i bachata formant-me amb diferents professionals, i participant en competicions a nivell internacional. Actualment sóc a Bailongu com a professora de caribenys (noies)salsa cubana i salsa cubana estil (noies) . És també directora de la companyia Diva.

 • Anna Martin | Professora de balls de saló, rock&roll i tango

  El meu primer ball en parella va ser un Tango, d’això ja fa més de vint anys! La connexió i la intimitat d’aquest ritme em van atrapar, el seu caminar, la seva abraçada, el seu balanceig i la música em van fascinar. Professors/es com el Julio Zurita i la Paula Canals, el Claudio Hoffmann i la Pilar Álvarez em van transmetre la passió per aquest ball. Més tard vaig conèixer Bailongu i allà em vaig formar primer com a alumne de Balls de Saló i més tard com a professora. Durant quinze anys vaig donar classes a Bailongu de Balls de Saló, Salsa, Tango... Després d’una pausa torno com a professora de tango, el ritme que em va obrir les portes al món del ball en parella, de balls de saló i rock&roll.

 • Ariadna Rojano | Professora de bachata i merengue passos lliures, bachata tradicional i sevillanes.

  Vaig pujar per primera vegada a un escenari als tres anys. Als set anys em va sortir la sang andalusa que porto dins i vaig començar a ballar sevillanes i més endavant em vaig ficar de ple en el flamenc, acompanyat de clàssic espanyol i ballet. Cada pas, cada moviment, era una nova forma d'expressió que estimava i feia meu. El 2010 es van creuar en el meu camí els balls llatins. Vaig començar per la salsa i aviat em va captivar bachata. He format part dels coreogràfics Island Touch i Lovers i m'he format en bachata tradicional amb professionals nacionals i internacionals de la mà de Bachata Experience. I actualment sóc professora de l'escola Bailongu, on dono classes de bachata i merengue passos lliuresbachata tradicional sevillanes.

 • Arnau Valls | Professor de balls de saló

  Vinc d'una família amb molta passió per la música, als 8 anys vaig començar a estudiar música i cantar a una coral. Amb els anys vaig desenvolupar una passió pels diferents estils de música i gràcies a això em vaig iniciar al ball. Vaig començar anant a clandestins i festivals de folk fins que un dia un company de la coral em va recomanar Bailongu i la resta és història... Després de tants anys aprenent i disfrutant com a alumne, estic molt content de formar part  de l’equip de Bailongu com a professor de balls de saló.

 • Dani Sábado | Professor de dancehall

  Vaig començar de ben petit imitant els passos del Michael Jackson i a interessar-me de manera autodidacta per les danses urbanes, i va ser als 11 anys que vaig començar a formar-me de manera regular. Des d'aleshores no he deixat d’evolucionar, treballar, compartir i aprendre disciplines diferents de dansa, a més de formar-me també com a tècnic de so, cosa que m’ha ajudat a entendre i a sentir la música des d'una perspectiva més àmplia i profunda. Actualment formo part de la companyia de Dancehall: One Love Inna Di Place “Olidpf” de Rafa Ponferrada. És un orgull per a mi poder ensenyar i compartir la meva passió i tot el que he après al llarg d’aquests anys a Bailongu com a professor de dancehall.

 • Indee Styla | professora d'afrofusió, hip-hop i woman urban style.

  Professora, compositora, cantant, ballarina i coreògrafa professional a nivell internacional... Visc a través de la música i de les seves diferents expressions artístiques. Sóc professora de danses urbanes des del 2000 i, amb el temps, he creat Rootz Condukta, la meva pròpia metodologia i estil on combino moviments de les danses de les que m'he nodrit com el hiphop, dancehall, afro, house dance... Sempre en recerca de l'essència i la dansa, estic en un procés de formació contínua. Formo part de l'equip de Bailongu com a professora d'afrofusióhip-hophip-hop juvenil i woman urban style . Si vens a les meves classes vibraràs amb l'energia de la dansa i treballaràs la tècnica i la qualitat de el moviment.

 • Ismael Pérez | Professor de ballar salsa a temps, roda cubana, salsa cubana, salsa cubana passos lliures i son.

  El ball ha estat la meva passió des de petit i a Cuba vaig dedicar tot la meva joventut a formar-me com a ballarí, professor i coreògraf: dansa moderna, contemporània i folklòrica a l'Acadèmia Professional de Dansa José M. Heredia. Més tard vaig entrar com a professor a l'Escola "El Cucalambe” i com a ballarí a la companyia Emovere. Des que vaig arribar a Barcelona l'any 2011 he impartit classes en diverses acadèmies, però la meva prioritat va ser trobar una escola de ball per poder ensenyar diferents ritmes cubans. Bailongu em va donar aquesta oportunitat, i a dia d'avui puc demostrar les meves aptituds com a ballarí i professor de ballar salsa a temps, roda cubanasalsa cubanasalsa cubana passos lliures i son.

 • Jordi Pelegrí | Professor de bachata moderna.

  Vinc d’una família dedicada a l’ensenyament del ball i he viscut des de ben petit l’ambient dels balls de saló. Entenc el ball com una forma de relació humana, d’expressió i d’alliberament. Des de ben jove he fet molts cursos de ball de saló, funky, claqué, etc. fins que el 2005 descobreixo el món de la salsa i la bachata i m’enganxa completament. La meva formació com a ballarí ha estat realitzada a Bailongu i a diferents workshops amb professors internacionals. Actualment sóc professor de bachata moderna a Bailongu i director de les companyies Touch Barcelona i Lovers.

 • Jordina Sans | Professora de hip hop i heels.

  Amb 3 anys vaig començar a ballar dansa clàssica i vaig seguir fent-ho fins a obtenir la titulació de la Royal Academy of Dance of London. Als 9 anys vaig endinsar-me en el món de les danses urbanes i ja no me n’he pogut desenganxar! M’he format aquí i als Estats Units i actualment estic en diferents companyies de dansa dirigides per: Marya Aguilar, Maribel del Pino i Kanga Valls, en les que treballem estils com el sexy style, hip hop, new style, popping, locking, house... He aconseguit que la meva passió sigui la meva professió i des de  l’any 2010 sóc professora de dansa i m’encanta poder compartir tot el que he après en tots aquests anys i tot el que encara segueixo aprenent dia rere dia. Ara puc compartir els meus coneixements també a Bailongu com a professora de hip hophip hop infantilhip-hop juvenil heels.

 • Judith Tobella | Professora de Bollywood

  Des de fa 15 anys tinc una relació profunda amb l’Índia, on hi he passat llargues temporades i he pogut aprendre tant el ball, com la cultura  i l’“hindi”,  l’idioma més parlat a l’Índia i utilitzat a les cançons de bollywood. A part de la meva passió pel ball, sóc educadora social i he treballat molts anys ensenyant castellà a diferents associacions interculturals de Barcelona, i això m’ha permès estar sempre connectada amb aquest país. He ballat a diferents grups de bollywood des del 2007 i actualment m’estic formant en “kathak”, una de les danses clàssiques més importants a l’Índia i al Pakistan . M’encanta ensenyar bollywood i disfruto molt compartint l’alegria, ritme i bellesa d’aquest exòtic ball. Comparteix tot això amb mi a les meves classes a Bailongu.  

 • Lidia Abadias | Professora de balls de saló i rock&roll.

  Vaig començar a ballar mirant el programa “Bojos pel ball” i des d’aleshores ja no he parat. Ballar em fa sentir viva, em dóna una visió complementària de com entendre les persones i establir una comunicació que va més enllà de les paraules. Tinc formació en jazz/dansa contemporània, balls de saló, salsa, bachata, dansa del ventre, danses africanes... Sóc professora de balls de saló rock&roll  a Bailongu i esperem que per molts anys pugui seguir gaudint d’aquesta experiència tan enriquidora a nivell personal i professional.

 • Lorena Del Bosque | Professora de caribenys (noies), salsa cubana i son.

  Ballo perquè el meu cos m'ho demana, perquè la meva ànima ho necessita. Estimo ballar i és una de les meves grans passions. Vaig començar a ballar aprenent-me de memòria les coreos dels vídeos de la MTV. Ben aviat vaig començar a formar-me, i amb el temps he  tingut diferents professors nacionals e internacionals. He provat molts estils de balls però sobretot estic enamorada de la salsa cubana, la bachata, la dansa oriental i les danses Polinèsies. Actualment ballo a la companyia "TimManana", campiona europea de Roda Casino 2014, subcampiona mundial 2015 i campiona mundial 2016; i a la companyia "Te Hau Nui", Campiona Nacional 2015 en danses Polinèsies. Estic molt agraïda de poder transmetre els coneixements que tinc però sobretot estic molt agraïda de poder fer el que més feliç em fa: ballar! Acompanya'm a les meves classes de caribenys (noies), salsa cubana i son.

 • Luciana Oliveira | Professora de samba i axé.

  He viscut la dansa des de molt petita ja que la meva tieta és professora de Dansa a la Universitat de Dansa Da Bahia (Brasil) i em portava sempre a les seves classes. Vaig començar a ballar amb el ballet i vaig seguir amb afro-brasiler, dansa moderna i contemporània. He estudiat coreografia i escenografia i des dels 15 anys he estat treballant com a ballarina en diferents projectes i espectacles per tota Espanya. Estic molt feliç ballant i compartint la cultura i els balls del meu país amb les classes que imparteixo a Bailongu de samba i axé.

 • Lulú Txispún | Professora de Burlesque

  De petita, quan vivia a casa del meus avis i sortia al balcó, veia la façana d’El Molino i deia: jo vull ballar aquí!. Uns quants anys més tard vaig començar a ballar balls de saló de competició i després em vaig passar al ball social. El 1999 vaig descobrir Bailongu i des de llavors he fet cursos de tots els estils: balls de saló, salsa, bachata, funky, lindy hop,... fins que el 2009 van obrir un curs de burlesque i m'hi vaig tirar de cap. Això em va canviar la vida! Sóc professora de burlesque, he ballat a diferents companyies i he participat en diferents festivals nacionals i internacionals com a solista o fent duo amb el meu fill Pol. La purpurina, els lluentons i les plomes corren per les meves venes. Comparteixo la meva passió a Bailongu com a professora de burlesque!! Ah, i finalment vaig ballar a El Molino!!!

 • Marisol Castillo | Professora de lindy hop i swing solo

  Des de petita, no he parat de moure'm. M' encanta tot el que té a veure amb el moviment i la música.No em demaneu de triar un estil en concret perquè em fascinen molts estils de ball.Porto des del 2017 dedicant-me professionalment al Lindy Hop i el Swing Solo, juntament amb el Francesc, i no he deixat de formar-me en aquest i altres estils.Què és el que més m'agrada del Lindy Hop i el Swing Solo? La música, la llibertat d'improvisar i el compartir. El ball social és essencial per mi. És el moment de deixar-se portar per la música, compartir, interpretar i investigar. Ara sóc professora de Lindy Hop i Swing solo a Bailongu.

 • Nora Muixí | Professora de twerking

  Des de ben petita sabia que ballar em feia feliç i que ho portava a la sang. Prenent exemple de la meva família, als 6 anys em vaig decantar pel clàssic i el flamenc. Tanmateix, a mesura que vaig créixer, em vaig anar interessant per la dansa urbana i especialment pel hip hop. Ja amb 19 anys vaig conèixer el dancehall i el twerk, que em van ajudar a alliberar-me tant artísticament com personalment. Actualment, faig classes de twerking, una dansa encara poc reconeguda però que m'ha donat l'oportunitat de demostrar al món que la sensualitat en el ball és una forma d'expressar-se i d'estimar-se a un mateix.  

 • Nuno Silva | Professor de Kizomba

  Des de ben petit he sentit passió pel ball. Vaig començar a ballar a l’escola de Salsa de Portugal, anomenada "Espasso Latino" a la meva Lisboa natal, i més tard vaig passar a fer-hi de professor de salsa, bachata i merengue. Arriba un moment que la kizomba es creua a la meva vida i me n’enamoro completament. Ja al 2004 vinc a viure a Barcelona i juntament amb la Sarai Navalón portem la kizomba a Catalunya. Des de llavors hem treballat com a professors i coreògrafs arreu del món participant als congressos més importants i organitzant 2 dels festivals de kizomba més destacats de casa nostra: ​​el Karga Kizomba Festival i el BachaKizz Barcelona Congress. Estem molts contents, tant la Sarai com jo mateix, d’incorporar-nos a l’equip de Bailongu per transmetre la nostra passió per la kizomba.

 • Sarai Navalón | Professora de kizomba

  Em vaig iniciar en el mon de la dansa als 7 anys a través de la gimnàstica rítmica i, posteriorment, em vaig formar en jazz, salsa, bachata i soc instructora de hip-hop. Actualment sóc ballarina professional, coreògrafa i instructora especialitzada en ritmes africans, kizomba fusió i urbankiz. M’he format en diferents escoles de prestigi com la Madrid School Performance o la London School Pinneapple i he treballat com a coreògrafa i ballarina per a diferents artistes com Bea Bronchal, Javier Estrada… Juntament amb Nuno Silva som els pioners de la kizomba a Catalunya i junts participem en els congressos més importants de kizomba d’arreu del món. Si us agrada la kizomba veniu als nostres cursos de Bailongu!

 • Tania Mesa | Professora de Bachata moderna, comèdia musical, contemporani,estil bachata noies, estil bachata coreogràfic (noies) i modern jazz.

  Vaig començar a ballar als 8 anys com a activitat extraescolar, era una forma divertida de poder compartir un espai amb els meus amics i amigues. Amb el temps em vaig adonar que ja no es tractava només d'estar amb la gent que volia sinó que anava molt més enllà. Vaig decidir convertir el ball en el meu mètode de vida i als 12 anys vaig començar a competir fins arribar a la màxima categoria internacional, el que em va fer aprendre, conèixer i viatjar molt. Amb el temps em vaig anar endinsant en el món de la salsa i la bachata. Avui dia el ball és el meu llenguatge, la meva passió, la meva feina i l'eina més bonica que disposo per créixer com a persona. Per mi és la millor manera de transmetre el que som, pensem i sentim. És per això que Bailongu m'agrada tant, perquè et dóna l'oportunitat de ser un mateix!, actualment imparteixo classes a Bailongu de bachata modernacomèdia musicalcontemporaniestil bachata (noies)estil bachata coreogràfic (noies) i modern jazz i directora de les companyies Touch Barcelona, Lovers i Diva

 • Thiago Corimanya | Professor de bachata i merengue passos lliures i bachata tradicional.

  Nascut a Perú i criat des de ben petit a Barcelona, a la meva família es balla i es viu la festa amb música llatina: cúmbia, salsa, merengue... Als 17 anys la bachata entra a la meva vida per quedar-s’hi, i serà anys més tard, vivint a Anglaterra, quan m'enamoro definitivament de la salsa i la bachata. Començo amb la bachata moderna però el que més m'apassiona és la tradicional i començo a formar-me en aquest estil de la mà d'instructors internacionals i nacionals. El meu objectiu és aconseguir que la bachata tradicional soni més a les pistes de balls. Pertanyo a Bachata Experience instructor team i he estat diverses temporades a la companyia Barcelona Touch i Lovers. Actualment formo part de  la família Bailongu com a professor de bachata i merengue passos lliures i bachata tradicional.

 • Vanessa Lombart | Professora de ballet, balls de saló, estiraments i tonificació i salsa cubana.

  De petita ballava tots els anuncis de la tele i la meva mare va pensar que portant-me a una escola de dansa deixaria de donar voltes per casa. La jugada no li va sortir gaire bé: el ball s’ha convertit en una forma de vida, una passió. Tinc formació en ballet, modern-jazz, balls de saló, contemporani, salsa, lindy hop, comèdia musical, consciència corporal… Des de petita he actuat en mostres de dansa, festes majors, teatres…. des de l'any 1992 que dono classes de diferents especialitats i actualment estic a Bailongu com a professora de ballet infantilballs de salóestiraments i tonificació salsa cubana

 • Xesc Bujosa | Professor de lindy hop

  Soc un amant de les arts escèniques, la música i la dansa. Quan vaig descobrir el Lindy Hop, la meva vida va canviar per complet. De seguida vaig quedar fascinat amb el gran ventall de ritmes i moviments que et permeten jugar i interpretar la música en parella. Des de llavors, no he parat de ballar i formar-me, tant en balls de swing com en altres disciplines com el claqué i el ballet clàssic. Fa cinc anys, vaig conèixer a na Marisol i junts hem estat donant classes i desenvolupant el nostre propi estil de ball en parella. Em donat classes tant a nivell nacional com internacional i aquest curs estarem a Bailongu donant classe de Lindy hop!

 • Xhufflis . | Professor de Shuffle

  Em vaig iniciar en el "Shuffle" de manera autodidacta i estic considerat com un dels pioners a nivell estatal i un gran impulsor de l'estil tant del ball com de la pròpia cultura. Dels 16 fins als 21 anys vaig anar aprenent i creixent en el món de la dansa, amb ballarins a nivell professional. Més tard vaig començar com a professor impartint classes en centres cívics i acadèmies. Durant aquesta etapa, vaig fundar la Shuffle Showcase Network, amb la qual he impartit masterclass i conferències a nivell nacional i internacional. A més de ballarí professional i professor, he exercit com a jutge en diferents tornejos i com a coreògraf per a anuncis de grans marques.Aquest curs donaré classes de shuffle a Bailongu.