• Albert Durany | Professor de balls de saló, rock&roll i salsa

  Nascut a Barcelona però amb arrels lleidatanes, on des de petit passava els estius resseguint totes les festes majors de la comarca sense parar de ballar. Uns anys més tard vaig introduir-me en el món de la música i les danses tradicionals, però en assistir un dia a un ball que organitzava Bailongu ja fa més de 20 anys vaig descobrir que a Barcelona existia un lloc on es ballaven balls de saló amb il·lusió, amb sentiment i sobretot amb ganes de comunicació i de passar-ho bé. Des de llavors porto Bailongu al meu cor, ballo i faig ballar, sóc un apassionat de tot el que envolta la música i el ball, i m’enamora transmetre-ho a la gent. Actualment sóc professor de balls de saló, rock&roll i salsa cubana a Bailongu.

 • Aleix Figueras | Professor de Bachata moderna, balls de saló i west coast swing

  Encara recordo quan tenia 7 anys i la meva mare em va dir que a on ells anaven a aprendre a ballar hi havia una nena que necessitava parella. Ho recordo com si fos ahir, la meva resposta va ser “D’acord mama, però si no m’agrada no m’hi obligueu”. Doncs bé, ja han passat 25 anys i el ball continua essent una part fonamental de la meva vida. L’àmbit de l’alta competició m’ha permès guanyar molts premis, i l’àmbit del ball social m’ha donat la satisfacció immensa de poder transmetre la meva passió a la gent i fer gaudir del ball als alumnes. Poder compartir amb l’excel·lent equip de Bailongu la meva passió pel ball com a professor de  bachata modernaballs de saló i west coast swing és un somni fet realitat. 

 • Ana Reynals | Professora de Bachata moderna, bachata sensual i caribenys noies.

  Als 6 anys em vaig iniciar en la gimnàstica rítmica i vaig estar practicant-la fins als 10 anys. A partir d'aquí vaig començar a rebre classes de diverses disciplines com jazz, funky, contemporani i teatre, sempre com a activitat extraescolar. Des de molt petita vaig tenir molt clar que em volia dedicar a això ja que per a mi el ball és la millor manera que tinc d'expressar-me, és la meva passió i és el meu treball des de fa 3 anys. El 2011 vaig començar a fer classes de salsa i bachata formant-me amb diferents professionals, i participant en competicions a nivell internacional. Actualment sóc a Bailongu com a professora de bachata moderna, bachata sensual caribenys (noies) . És també directora de la companyia Diva.

 • Anna Duran | Professora de modern jazz infantil

  Vaig descobrir la dansa després de deixar l'equip de bàsquet on vaig jugar durant bastants anys. Em vaig apuntar a classes de jazz perquè hi anaven les meves amigues i va ser el millor que vaig poder fer en la meva vida. Gràcies a això vaig descobrir que havia nascut per ballar i que volia lluitar per seguir aprenent i poder dedicar-me a això tota la vida. A partir d'aquí, vaig iniciar la meva carrera de Comèdia Musical a Coco Comín i vaig complementar els meus estudis a les escoles de Carles Ibáñez i Eulàlia Blasi. També vaig continuar formant-me a Nova York, Itàlia i València. El 2014 me’n vaig anar a Benidorm durant tres anys per ballar en hotels i, actualment, tinc una companyia de dansa i màgia i sóc professora de modern jazz infantil a Bailongu.

 • Anna Martin | Professora de balls de saló i tango

  El meu primer ball en parella va ser un Tango, d’això ja fa més de vint anys! La connexió i la intimitat d’aquest ritme em van atrapar, el seu caminar, la seva abraçada, el seu balanceig i la música em van fascinar. Professors/es com el Julio Zurita i la Paula Canals, el Claudio Hoffmann i la Pilar Álvarez em van transmetre la passió per aquest ball. Més tard vaig conèixer Bailongu i allà em vaig formar primer com a alumne de Balls de Saló i més tard com a professora. Durant quinze anys vaig donar classes a Bailongu de Balls de Saló, Salsa, Tango... Després d’una pausa torno com a professora de tango, el ritme que em va obrir les portes al món del ball en parella, els balls de saló.

 • Ariadna Rojano | Professora de bachata moderna, bachata tradicional, caribenys noies i sevillanes.

  Vaig pujar per primera vegada a un escenari als tres anys. Als set anys em va sortir la sang andalusa que porto dins i vaig començar a ballar sevillanes i més endavant em vaig ficar de ple en el flamenc, acompanyat de clàssic espanyol i ballet. Cada pas, cada moviment, era una nova forma d'expressió que estimava i feia meu. El 2010 es van creuar en el meu camí els balls llatins. Vaig començar per la salsa i aviat em va captivar bachata. He format part dels coreogràfics Island Touch i Lovers i m'he format en bachata tradicional amb professionals nacionals i internacionals de la mà de Bachata Experience. I actualment sóc professora de l'escola Bailongu, on dono classes de bachata modernabachata tradicionalcaribenys noies sevillanes.

 • Arnau Valls | Professor de balls de saló

  Vinc d'una família amb molta passió per la música, als 8 anys vaig començar a estudiar música i cantar a una coral. Amb els anys vaig desenvolupar una passió pels diferents estils de música i gràcies a això em vaig iniciar al ball. Vaig començar anant a clandestins i festivals de folk fins que un dia un company de la coral em va recomanar Bailongu i la resta és història... Després de tants anys aprenent i disfrutant com a alumne, estic molt content d’incorporar-me a l’equip de Bailongu com a professor de balls de saló.

 • Clara Gil | Professora d'Afrobeat, Hip Hop i sexy style

  Nascuda a Palma, vaig venir a Barcelona fa 5 anys per estudiar a la ciutat. La passió per la música i la dansa m'han acompanyat des de molt petita però no va ser fins als 14 anys que vaig decidir prendre'm aquesta afició més seriosament. Així, vaig començar a prendre classes de sexy style a l'acadèmia Top Dance de Palma i no he deixat de formar-me en la dansa fins al dia d'avui. Quan vaig venir a Barcelona vaig poder aprendre molts altres estils com el hip hop, l'afro i el dancehall. Mai deixo d'aprendre, m’apassiona ensenyar i compartir la dansa i estic encantada de poder fer-ho aquest curs a Bailongu com a professora d'afrobeat, hip-hophip-hop joves i sexy style.

 • Daniel Sábado Soriano | Professor de dancehall

  Vaig començar de ben petit imitant els passos del Michael Jackson i a interessar-me de manera autodidacta per les danses urbanes, i va ser als 11 anys que vaig començar a formar-me de manera regular. Des d'aleshores no he deixat d’evolucionar, treballar, compartir i aprendre disciplines diferents de dansa, a més de formar-me també com a tècnic de so, cosa que m’ha ajudat a entendre i a sentir la música des d'una perspectiva més àmplia i profunda. Actualment formo part de la companyia de Dancehall: One Love Inna Di Place “Olidpf” de Rafa Ponferrada. És un orgull per a mi poder ensenyar i compartir la meva passió i tot el que he après al llarg d’aquests anys a Bailongu com a professor de dancehall.

 • Ernesto Garcia | Professor de salsa

  Nascut a Santiago de Cuba, vaig créixer en una família d'artistes envoltat de música i ball i ja als 5 anys vaig començar a ballar en grups amateurs, fins que als 15 anys vaig començar a ballar professionalment a la companyia Visión.CU de Santiago de Cuba . Més tard em vaig traslladar a L'Havana per poder seguir amb la meva formació i allà vaig formar part de diferents companyies importants de Cuba, amb les que vaig tenir l'oportunitat de ballar en grans gales, a la televisió, esdeveniments, videoclips ... Actualment visc a Barcelona i a partir d'aquest proper trimestre estaré donant classes de salsa cubana a Bailongu, per aprendre amb vosaltres i poder transmetre la meva passió pel ball.

 • Geysa Martínez | Professora de salsa i son

  Nascuda a L'Havana, Cuba, des de ben petita ja vaig saber que la meva vocació era la dansa i l'espectacle. Després de molts anys formant-me a les millors escoles de Cuba i amb grans professors de Turquia, Alemanya o Espanya, i treballant en diverses companyies he après molt i estic molt contenta de ser una ballarina amb molts registres: des del ballet, passant per la dansa afro-contemporània, la salsa o la capoeira. Començo ara una nova etapa a Barcelona i estic molt feliç de sumar-me a l'equip de professors de Bailongu, on seré professora de salsa cubana i son.

 • Ilènia Morte | Professora de rock&roll

  Em fascina ballar. Per mi és la millor de les teràpies i em serveix per desconnectar, gaudir, fer exercici... Tota la meva etapa escolar la vaig combinar amb la dansa: vaig fer modern-jazz i patinatge artístic durant 10 anys. Després d’uns anys sense ballar l’enyorança del ball em va fer tornar a posar-m’hi. L’any 2002 vaig començar a rebre classes de balls de saló a Bailongu, després dansa del ventre i la meva addicció al ball m’ha portat fins a aquí. Actualment segueixo ballant, aprenent a ballar (lindy hop, salsa...) i sóc professora de rock&roll a Bailongu. 

 • Ismael Pérez | Professor de roda cubana, salsa i son.

  El ball ha estat la meva passió des de petit i a Cuba vaig dedicar tot la meva joventut a formar-me com a ballarí, professor i coreògraf: dansa moderna, contemporània i folklòrica a l'Acadèmia Professional de Dansa José M. Heredia. Més tard vaig entrar com a professor a l'Escola "El Cucalambe” i com a ballarí a la companyia Emovere. Des que vaig arribar a Barcelona l'any 2011 he impartit classes en diverses acadèmies, però la meva prioritat va ser trobar una escola de ball per poder ensenyar diferents ritmes cubans. Bailongu em va donar aquesta oportunitat, i a dia d'avui puc demostrar les meves aptituds com a ballarí i professor de roda cubanasalsa cubana son

 • Javi Owono | Professor d'afrobeat

  Tothom em coneix com Javi. Sóc un jove ballarí d'afro d'origen equatoguineà que porto gairebé tota la meva vida vivint a Barcelona. La meva obsessió i interès per conèixer més sobre la cultura afro em va portar a començar a formar-me de manera autodidacta i a compartir-ho amb la gent del meu entorn. Porto des 2018 donant classes a alumnes de diferents edats i sóc una de les persones de referència de l'afrobeat a Barcelona. M'encanta l'energia i la motivació del ball i a partir d'aquest curs intentaré transmetre aquesta energia als meus alumnes d'afrobeat de Bailongu.

 • Javier Leal | Professor de lindy hop

  Des de petit sempre m'ha agradat molt la música. De tot tipus. I suposo que el següent pas era ballar-la. A tantes músiques, tants balls: salsa, blues, dansa afrocubana, house, afrobeat... i des del 2014, també el lindy hop! Em va fascinar la llibertat de moviments que permetia i la connexió tan especial amb la parella. He rebut classes de professors nacionals i internacionals i assistit a festivals d'arreu. Al 2017 amb uns amics vam recórrer 3.300 km en una furgoneta per assistir al festival Herräng Dance Camp (Suècia) i preparar allí dos sopars de gala, on no hi va faltar el vi de la terra ni el pa amb tomàquet. Aquest curs m’uneixo a l’equip de Bailongu com a professor de lindy hop!

 • Jordi Pelegrí | Professor de bachata moderna, bachata sensual i roda cubana.

  Vinc d’una família dedicada a l’ensenyament del ball i he viscut des de ben petit l’ambient dels balls de saló. Entenc el ball com una forma de relació humana, d’expressió i d’alliberament. Des de ben jove he fet molts cursos de ball de saló, funky, claqué, etc. fins que el 2005 descobreixo el món de la salsa i la bachata i m’enganxa completament. La meva formació com a ballarí ha estat realitzada a Bailongu i a diferents workshops amb professors internacionals. Actualment sóc professor de bachata moderna, bachata sensual roda cubana a Bailongu i director de les companyies Touch Barcelona i Lovers.

 • Jordi Villoro | Professor de Tango

  Em vaig formar en dansa clàssica a l’escola de l’Eulàlia Blasi i vaig ser dansaire de l’esbart Verdaguer d’en Salvador Melo. Tot i que sempre m’havia agradat ballar en parella (els lents dels “guateques” i dels envelats) els balls de saló els vaig descobrir per casualitat a l’escola d’Expressió de Barcelona. He vist néixer Bailongu i he estat professor de balls de saló des de l’inici de l’escola. Vaig iniciar-me en el tango l’any 1988 amb Arnulfo Vallejo i he tingut l’oportunitat de rebre classes de tango dels grans mestres a Barcelona, Buenos Aires i per tot Europa en alguns dels molts festivals que s’organitzen: Julio Zurita i Paula Canals, Pablo Ojeda i Beatriz Moreno, Claudio Hoffmann i Pilar Alvarez, Gustavo Naveira, Julio Balmaseda, Ricardo Maceira, Pocho Pizarro, Pepito Avellaneda, Pablo Beron, Orlando Díaz… Entenc el ball com una forma d’interpretar la música i de transmetre una emoció a la parella. Soc el professor de tango de Bailongu i m’agrada que sigui senzill, amb poques figures i ben interpretat.

 • Jose Lorenzo | Professor de roda cubana i salsa

  La meva passió per la salsa va començar en un viatge a França per veure una cosina que feia exhibicions de salsa amb el seu grup. En tornar a Barcelona vaig estar buscant acadèmies sense tenir sort, fins que va aparèixer Bailongu i allà vaig fer tots els cursos de salsa i em vaig enganxar al ball. Més tard em vaig interessar per la competició, i vaig estar en diversos grups fins que vaig tenir la sort de pertànyer a Timbanana, amb qui vaig ser subcampió i campió mundial de roda de casino. Des de 2014 dono classes de salsa: m'encanta fer classe i transmetre la meva passió per la salsa. Ara tanco el cercle: seré professor de roda cubana salsa cubana a Bailongu.

 • Judith Tobella | Professora de Bollywood

  Des de fa 15 anys tinc una relació profunda amb l’Índia, on hi he passat llargues temporades i he pogut aprendre tant el ball, com la cultura  i l’“hindi”,  l’idioma més parlat a l’Índia i utilitzat a les cançons de bollywood. A part de la meva passió pel ball, sóc educadora social i he treballat molts anys ensenyant castellà a diferents associacions interculturals de Barcelona, i això m’ha permès estar sempre connectada amb aquest país. He ballat a diferents grups de bollywood des del 2007 i actualment m’estic formant en “kathak”, una de les danses clàssiques més importants a l’Índia i al Pakistan . M’encanta ensenyar bollywood i disfruto molt compartint l’alegria, ritme i bellesa d’aquest exòtic ball i a partir d’aquest curs 2018-19  ho faré a Bailongu.  

 • Júlia Hernández | Professora d' Afrobeat, Dancehall, Hip Hop i sexy style

  Nascuda a Reus, des de fa quatre anys estic disfrutant de la ciutat comtal. Ja des de ben petita la música m'ha fet moure el cos sense parar, però va ser fa 8 anys quan vaig decidir iniciar-me en la cultura del hip hop amb la Marya Aguilar. En aquest temps, en que m’he anat formant en new style, dancehall i afro a nivell nacional i internacional, la dansa s'ha convertit en el meu estil de vida. El que realment m'omple de satisfacció és poder transmetre tot el que visc i sento amb la dansa i a partir d’aquest curs ho podré fer a Bailongu com a professora d'afrobeatdancehallhip hop joves i sexy style.

 • Júlia Moutinho | Professora de jazz steps i lindy hop

  Vaig descobrir el món del ball als 12 anys. La gimnàstica rítmica em va aportar rigor, constància i esperit de superació. Posteriorment vaig entrar en el món de la dansa contemporània i la dansa clàssica en diverses escoles. El 2013 vaig descobrir el lindy hop i des de llavors m’he estat formant amb professors nacionals i internacionals. Tinc una gran passió pel ball social i m’encanta buscar sempre el feeling i la màxima connexió amb la parella. Una altra de les meves passions són els jazz steps i l’any 2017 amb amics ballarins vàrem crear el grup Solology amb el qual fem workshops i exhibicions. Aquest curs començo a Bailongu com a professora de jazz steps lindy hop.

 • Lidia Abadias | Professora de balls de saló i rock&roll

  Vaig començar a ballar mirant el programa “Bojos pel ball” i des d’aleshores ja no he parat. Ballar em fa sentir viva, em dóna una visió complementària de com entendre les persones i establir una comunicació que va més enllà de les paraules. Tinc formació en jazz/dansa contemporània, balls de saló, salsa, bachata, dansa del ventre, danses africanes... Sóc professora de balls de saló i rock&roll a Bailongu i esperem que per molts anys pugui seguir gaudint d’aquesta experiència tan enriquidora a nivell personal i professional.

 • Lorena Del Bosque | Professora de danses polinèsies, estil salsa (noies), salsa i son

  Ballo perquè el meu cos m'ho demana, perquè la meva ànima ho necessita. Estimo ballar i és una de les meves grans passions. Vaig començar a ballar aprenent-me de memòria les coreos dels vídeos de la MTV. Ben aviat vaig començar a formar-me, i amb el temps he  tingut diferents professors nacionals e internacionals. He provat molts estils de balls però sobretot estic enamorada de la salsa cubana, la bachata, la dansa oriental i les danses Polinèsies. Actualment ballo a la companyia "TimManana", campiona europea de Roda Casino 2014, subcampiona mundial 2015 i campiona mundial 2016; i a la companyia "Te Hau Nui", Campiona Nacional 2015 en danses Polinèsies. Estic molt agraïda de poder transmetre els coneixements que tinc però sobretot estic molt agraïda de poder fer el que més feliç em fa: ballar! El curs 2015-16 vaig començar com a professora de danses polinèsiesestil salsa (noies)salsa cubana son  a Bailongu.

 • Luciana Oliveira | Professora de samba i axé.

  He viscut la dansa des de molt petita ja que la meva tieta és professora de Dansa a la Universitat de Dansa Da Bahia (Brasil) i em portava sempre a les seves classes. Vaig començar a ballar amb el ballet i vaig seguir amb afro-brasiler, dansa moderna i contemporània. He estudiat coreografia i escenografia i des dels 15 anys he estat treballant com a ballarina en diferents projectes i espectacles per tota Espanya. Estic molt feliç ballant i compartint la cultura i els balls del meu país amb les classes que imparteixo a Bailongu de samba i axé.

 • Lulu Txispún | Professora de Burlesque

  De petita, quan vivia a casa del meus avis i sortia al balcó, veia la façana d’El Molino i deia: jo vull ballar aquí!. Uns quants anys més tard vaig començar a ballar balls de saló de competició i després em vaig passar al ball social. El 1999 vaig descobrir Bailongu i des de llavors he fet cursos de tots els estils: balls de saló, salsa, bachata, funky, lindy hop,... fins que el 2009 van obrir un curs de burlesque i m'hi vaig tirar de cap. Això em va canviar la vida! Ara porto 5 anys com a professora de burlesque, he ballat a diferents companyies i he participat en diferents festivals nacionals i internacionals com a solista o fent duo amb el meu fill Pol. La purpurina, els lluentons i les plomes corren per les meves venes. Aquest trimestre torno a Bailongu com a professora de burlesque!! Ah, i finalment vaig ballar a El Molino!!!

 • Nora Muixí | Professora de twerking

  Des de ben petita sabia que ballar em feia feliç i que ho portava a la sang. Prenent exemple de la meva família, als 6 anys em vaig decantar pel clàssic i el flamenc. Tanmateix, a mesura que vaig créixer, em vaig anar interessant per la dansa urbana i especialment pel hip hop. Ja amb 19 anys vaig conèixer el dancehall i el twerk, que em van ajudar a alliberar-me tant artísticament com personalment. Actualment, faig classes de twerking, una dansa encara poc reconeguda però que m'ha donat l'oportunitat de demostrar al món que la sensualitat en el ball és una forma d'expressar-se i d'estimar-se a un mateix.  

 • S Salima | Professora de dansa oriental

  Sóc ballarina professional, coreògrafa i professora de dansa oriental i fusió flamenc-oriental. D'origen hongarès, visc a Barcelona des del 2005. He actuat i donat classes com a mestra convidada al Marroc, Egipte, Xina, Japó, Malàisia, Itàlia, República Txeca, Països Baixos, Israel, Regne Unit... A l'escenari m'agrada explorar l'expressivitat i la creativitat de la música i el ball. A classe m'agrada posar en l'èmfasi en una tècnica neta, en la consciència corporal i en la interpretació personal de la música. Aquest curs 2019-20 m'incorporo a l'equip de Bailongu com a professora de dansa oriental.

 • Tania Mesa | Professora de Bachata moderna, bachata sensual, comèdia musical i modern jazz

  Vaig començar a ballar als 8 anys com a activitat extraescolar, era una forma divertida de poder compartir un espai amb els meus amics i amigues. Amb el temps em vaig adonar que ja no es tractava només d'estar amb la gent que volia sinó que anava molt més enllà. Vaig decidir convertir el ball en el meu mètode de vida i als 12 anys vaig començar a competir fins arribar a la màxima categoria internacional, el que em va fer aprendre, conèixer i viatjar molt. Amb el temps em vaig anar endinsant en el món de la salsa i la bachata. Avui dia el ball és el meu llenguatge, la meva passió, la meva feina i l'eina més bonica que disposo per créixer com a persona. Per mi és la millor manera de transmetre el que som, pensem i sentim. És per això que Bailongu m'agrada tant, perquè et dóna l'oportunitat de ser un mateix!, actualment imparteixo classes a Bailongu de bachata moderna, bachata sensualcomèdia musical i modern jazz i directora de les companyies Touch Barcelona, Lovers i Diva

 • Thiago Corimanya | Professor de bachata moderna i bachata tradicional

  Nascut a Perú i criat des de ben petit a Barcelona, a la meva família es balla i es viu la festa amb música llatina: cúmbia, salsa, merengue... Als 17 anys la bachata entra a la meva vida per quedar-s’hi, i serà anys més tard, vivint a Anglaterra, quan m'enamoro definitivament de la salsa i la bachata. Començo amb la bachata moderna però el que més m'apassiona és la tradicional i començo a formar-me en aquest estil de la mà d'instructors internacionals i nacionals. El meu objectiu és aconseguir que la bachata tradicional soni més a les pistes de balls. Pertanyo a Bachata Experience instructor team i he estat diverses temporades a la companyia Barcelona Touch i Lovers. Actualment m'incorporo a la família Bailongu com a professor de bachata moderna bachata tradicional.

 • Vanessa Lombart | Professora de bachata moderna, ballet, rock&roll, salsa i west coast swing.

  De petita ballava tots els anuncis de la tele i la meva mare va pensar que portant-me a una escola de dansa deixaria de donar voltes per casa. La jugada no li va sortir gaire bé: el ball s’ha convertit en una forma de vida, una passió. Tinc formació en ballet, modern-jazz, balls de saló, contemporani, salsa, lindy hop, comèdia musical, consciència corporal… Des de petita he actuat en mostres de dansa, festes majors, teatres…. Fa més de 20 anys que dono classes de diferents especialitats i actualment estic a Bailongu com a professora de bachata modernaballet, rock&rollsalsa cubana i west coast swing

 • X Xhufflis | Professor de Shuffle

  Em vaig iniciar en el "Shuffle" de manera autodidacta i estic considerat com un dels pioners a nivell estatal i un gran impulsor de l'estil tant del ball com de la pròpia cultura. Dels 16 fins als 21 anys vaig anar aprenent i creixent en el món de la dansa, amb ballarins a nivell professional. Més tard vaig començar com a professor impartint classes en centres cívics i acadèmies. Durant aquesta etapa, vaig fundar la Shuffle Showcase Network, amb la qual he impartit masterclass i conferències a nivell nacional i internacional. A més de ballarí professional i professor, he exercit com a jutge en diferents tornejos i com a coreògraf per a anuncis de grans marques. Aquest curs 2018-19 m'incorporo a l'equip de Bailongu com a professor de shuffle.