• Ana Reynals | Professora de Bachata moderna estil (noies), Caribenys (noies) i Salsa cubana

  Als 6 anys em vaig iniciar en la gimnàstica rítmica i vaig estar practicant-la fins als 10 anys. A partir d'aquí vaig començar a rebre classes de diverses disciplines com jazz, funky, contemporani i teatre, sempre com a activitat extraescolar. Des de molt petita vaig tenir molt clar que em volia dedicar a això ja que per a mi el ball és la millor manera que tinc d'expressar-me, és la meva passió i és el meu treball des de fa 3 anys. El 2011 vaig començar a fer classes de salsa i bachata formant-me amb diferents professionals, i participant en competicions a nivell internacional. Actualment dono classes a Bailongu de:

  Bachata moderna estil (noies), Caribenys (noies) i Salsa cubana

 • Anna Martin | Professora de Balls de saló, Rock&roll i Tango

  El meu primer ball en parella va ser un Tango, d’això ja fa més de vint anys! La connexió i la intimitat d’aquest ritme em van atrapar, el seu caminar, la seva abraçada, el seu balanceig i la música em van fascinar. Professors/es com el Julio Zurita i la Paula Canals, el Claudio Hoffmann i la Pilar Álvarez em van transmetre la passió per aquest ball. Més tard vaig conèixer Bailongu i allà em vaig formar primer com a alumne de Balls de Saló i més tard com a professora. Durant quinze anys vaig donar classes a Bailongu de Balls de Saló, Salsa, Tango...Actualment dono classes a Bailongu de:

  Balls de saló, Rock&roll i Tango

 • Ariadna Rojano | Professora de Bachata moderna, Bachata tradicional, Rumba Flamenca i Sevillanes

  Vaig pujar per primera vegada a un escenari als tres anys. Als set anys em va sortir la sang andalusa que porto dins i vaig començar a ballar sevillanes i més endavant em vaig ficar de ple en el flamenc, acompanyat de clàssic espanyol i ballet. Cada pas, cada moviment, era una nova forma d'expressió que estimava i feia meu. El 2010 es van creuar en el meu camí els balls llatins. Vaig començar per la salsa i aviat em va captivar bachata. He format part dels coreogràfics Island Touch i Lovers i m'he format en bachata tradicional amb professionals nacionals i internacionals de la mà de Bachata Experience. Actualment dono classes a Bailongu de:

  Bachata moderna, Bachata tradicional, Rumba Flamenca i Sevillanes

 • Arnau Valls

  Vinc d'una família amb molta passió per la música, als 8 anys vaig començar a estudiar música i cantar a una coral. Amb els anys vaig desenvolupar una passió pels diferents estils de música i gràcies a això em vaig iniciar al ball. Vaig començar anant a clandestins i festivals de folk fins que un dia un company de la coral em va recomanar Bailongu i la resta és història... Després de tants anys aprenent i disfrutant com a alumne, estic molt content de formar part  de l’equip de Bailongu. Actualment dono classes a Bailongu de:

 • Chiara Di Franco

  Vaig iniciar-me en el mon de la dansa als 3 anys i poc a poc es va convertir en una forma d’expressar-me a través del cos sense utilitzar la veu, i transmetre missatges que a mida que em vaig fer gran van evolucionar i van madurar. Quan vaig prendre la decisió de fer de la dansa la meva professió, em vaig formar en estils tècnics com ara el jazz, el contemporani o el ballet però també en dancehall, danses afro, twerk i molts altres estils que han influït en la meva forma de ballar i que ara em donen un segell propi. Et convido a que m’acompanyis a les meves classes, que t’aportaran benestar tant físic com mental. Farem el camí juntes, sense prejudicis, cadascuna amb la seva història i amb el seu cos. Apoderament, sentiment, llibertat...Actualment dono classes a Bailongu de: 

 • Ilènia Morte

  Em fascina ballar. Per mi és la millor de les teràpies i em serveix per desconnectar, gaudir, fer exercici... Tota la meva etapa escolar la vaig combinar amb la dansa: vaig fer modern-jazz i patinatge artístic durant 10 anys. Després d’uns anys sense ballar l’enyorança del ball em va fer tornar a posar-m’hi. L’any 2002 vaig començar a rebre classes de balls de saló a Bailongu, després dansa del ventre i la meva addicció al ball m’ha portat fins a aquí. Actualment dono classes a Bailongu de:

 • Indee Styla | professora de Afrofusió

  Professora, compositora, cantant, ballarina i coreògrafa professional a nivell internacional... Visc a través de la música i de les seves diferents expressions artístiques. Sóc professora de danses urbanes des del 2000 i, amb el temps, he creat Rootz Condukta, la meva pròpia metodologia i estil on combino moviments de les danses de les que m'he nodrit com el hiphop, dancehall, afro, house dance... Sempre en recerca de l'essència i la dansa, estic en un procés de formació contínua. Si vens a les meves classes vibraràs amb l'energia de la dansa i treballaràs la tècnica i la qualitat del moviment. Actualment dono classes a Bailongu de:

  Afrofusió

 • Irene Parraga | Professora de Salsa con timba, Salsa cubana estil (noies), Son i Son cubà estil (noies)

  He crescut en una família on les guitarres, la música i el ball sempre han estat presents. Als 4 anys vaig demanar les meves primeres sabates i faldilla de flamenc i des de llavors vaig saber que la dansa seria el meu estil de vida, la meva passió i amb esforç avui día la meva professió.Tinc formació en la disciplina de dansa espanyola i flamenc, treballant també moltes altres disciplines com: dansa estilitzada, dansa bolera, contemporani.. Vaig ser estudiant de dansa espanyola a l' Institut del Teatre de Barcelona i encara que el flamenc sempre ha estat la meva passió, en el 2013 vaig conèixer el món de la salsa cubana, del qual em vaig enamorar. Des de llavors vaig començar a formar-me amb diferents professionals de la salsa i també en la disciplina de dansa moderna cubana aquí a Barcelona. Durant la meva trajectòria professional he treballat com ballarina, professora i coreògrafa participant en espectacles, musicals, concursos de ball, congressos nacionals... Actualment dono classes a Bailongu de: 

  Salsa con timba, Salsa cubana estil (noies), Son i Son cubà estil (noies)

 • Ismael Pérez | Professor de Roda Cubana, Salsa con timba, Salsa cubana, Salsa cubana estil (nois/noies), Salsa cubana passos lliures i Son

  El ball ha estat la meva passió des de petit i a Cuba vaig dedicar tot la meva joventut a formar-me com a ballarí, professor i coreògraf: dansa moderna, contemporània i folklòrica a l'Acadèmia Professional de Dansa José M. Heredia. Més tard vaig entrar com a professor a l'Escola "El Cucalambe” i com a ballarí a la companyia Emovere. Des que vaig arribar a Barcelona l'any 2011 he impartit classes en diverses acadèmies, però la meva prioritat va ser trobar una escola de ball per poder ensenyar diferents ritmes cubans. Bailongu em va donar aquesta oportunitat, i a dia d'avui puc demostrar les meves aptituds com a ballarí i professor. Actualment dono classes a Bailongu de:

  Roda Cubana, Salsa con timba, Salsa cubana, Salsa cubana estil (nois/noies), Salsa cubana passos lliures i Son

 • Jordi Pelegrí | professor de Bachata sensual

  Vinc d’una família dedicada a l’ensenyament del ball i he viscut des de ben petit l’ambient dels balls de saló. Entenc el ball com una forma de relació humana, d’expressió i d’alliberament. De molt jove he fet molts cursos de ball de saló, funky, claqué, etc. fins que el 2005 descobreixo el món de la salsa i la bachata i m’enganxa completament. La meva formació com a ballarí ha estat realitzada a Bailongu i a diferents workshops amb professors internacionals. He estat director de les companyies d'Ataca i l'Alemana i de la meva propia (Lovers) durant més de 5 anys. Actualment dono classes a Bailongu de: 

  Bachata sensual

 • Judith Tobella | Professora de Bollywood

  Des de fa 15 anys tinc una relació profunda amb l’Índia, on hi he passat llargues temporades i he pogut aprendre tant el ball, com la cultura  i l’“hindi”,  l’idioma més parlat a l’Índia i utilitzat a les cançons de bollywood. A part de la meva passió pel ball, sóc educadora social i he treballat molts anys ensenyant castellà a diferents associacions interculturals de Barcelona, i això m’ha permès estar sempre connectada amb aquest país. He ballat a diferents grups de bollywood des del 2007 i actualment m’estic formant en “kathak”, una de les danses clàssiques més importants a l’Índia i al Pakistan . M’encanta ensenyar bollywood i disfruto molt compartint l’alegria, ritme i bellesa d’aquest exòtic ball. Actualment dono classes a Bailongu de: 

  Bollywood

 • Julia Ventalló

  Vaig iniciar-me en el mon del ball quan tenia 6 anys i des de llavors s’ha convertit en una de les coses més importants i apreciades de la meva vida. Inicialment, vaig formar-me en dansa clàssica, fins que als 13 anys em va començar a cridar l’atenció el flow i les bones vibres que em donaven les danses urbanes. Des de llavors m’he format en diferents estils com el Hip-Hop o el Comercial Dance, tocant gèneres com el Reggaetón, el Rap, el Funk... Quan les hores de classes setmanals se’m quedaven curtes, vaig començar a ballar al carrer i a muntar les meves pròpies coreografies, fins que vaig començar a ensenyar. Donar classes és una de les coses que més m’omplen en el mon. A les meves classes trobaràs molta energia, sensualitat, molt de carinyo i buscarem la qualitat del moviment en cada pas. Actualment dono classes a Bailongu de:

 • Lidia Abadias | Professora de Bachata moderna

  Vaig començar a ballar mirant el programa “Bojos pel ball” i des d’aleshores ja no he parat. Ballar em fa sentir viva, em dóna una visió complementària de com entendre les persones i establir una comunicació que va més enllà de les paraules. Tinc formació en jazz/dansa contemporània, balls de saló, salsa, bachata, dansa del ventre, danses africanes... Actualment dono classes a Bailongu de:

  Bachata moderna

 • Lorena Del Bosque | Professora de Caribenys (noies), Danses Polinèsies (noies) i Salsa cubana

  Ballo perquè el meu cos m'ho demana, perquè la meva ànima ho necessita. Estimo ballar i és una de les meves grans passions. Vaig començar a ballar aprenent-me de memòria les coreos dels vídeos de la MTV. Ben aviat vaig començar a formar-me, i amb el temps he  tingut diferents professors nacionals e internacionals. He provat molts estils de balls però sobretot estic enamorada de la salsa cubana, la bachata, la dansa oriental i les danses Polinèsies. Actualment ballo a la companyia "TimManana", campiona europea de Roda Casino 2014, subcampiona mundial 2015 i campiona mundial 2016; i a la companyia "Te Hau Nui", Campiona Nacional 2015 en danses Polinèsies. Estic molt agraïda de poder transmetre els coneixements que tinc però sobretot estic molt agraïda de poder fer el que més feliç em fa: ballar! Actualment dono classes a Bailongu de:

  Caribenys (noies), Danses Polinèsies (noies) i Salsa cubana

 • Luciana Oliveira | Professora de Afrobrasiler i Samba i Axé

  He viscut la dansa des de molt petita ja que la meva tieta és professora de Dansa a la Universitat de Dansa Da Bahia (Brasil) i em portava sempre a les seves classes. Vaig començar a ballar amb el ballet i vaig seguir amb afro-brasiler, dansa moderna i contemporània. He estudiat coreografia i escenografia i des dels 15 anys he estat treballant com a ballarina en diferents projectes i espectacles per tota Espanya. Estic molt feliç ballant i compartint la cultura i els balls del meu país. Actualment dono classes a Bailongu de:

  Afrobrasiler i Samba i Axé

 • Lulú Txispún

  De petita, quan vivia a casa del meus avis i sortia al balcó, veia la façana d’El Molino i deia: jo vull ballar aquí!. Uns quants anys més tard vaig començar a ballar balls de saló de competició i després em vaig passar al ball social. El 1999 vaig descobrir Bailongu i des de llavors he fet cursos de tots els estils: balls de saló, salsa, bachata, funky, lindy hop,... fins que el 2009 van obrir un curs de burlesque i m'hi vaig tirar de cap. Això em va canviar la vida! Sóc professora de burlesque, he ballat a diferents companyies i he participat en diferents festivals nacionals i internacionals com a solista o fent duo amb el meu fill Pol. La purpurina, els lluentons i les plomes corren per les meves venes. Ah, i finalment vaig ballar a El Molino!!! Actualment dono classes a Bailongu de:

 • Marian Mon

  Vaig sentir la meva primera percussió als 7 anys i des de llavors visc apassionada per la cultura afro en general. Ballarina de Danses Tradicionals de Guinea Conakry, Ritmes Afrobrasilers, Samba i AfroModern m'encanta fusionar-ho tot per tal de ser sempre creativa. Il·lusionada de formar part de l'equip Bailongu. A les meves classes d'afrofusió aprendràs tècnica i tradició, però sobretot et portaran a connectar-te i a lliberar-te a través d'un viatge per la cultura afro. Actualment dono classes a Bailongu de:

 • Susana Fustá | Professora de Comercial dance, Reggaetón i Sexy style

  La dansa i la música sempre han acompanyat els meus dies des de que sóc petita. Totes dues fan una combinació que m'ajuden a lliberar i exterioritzar el que sent el meu interior. Va ser als 25 anys que vaig deixar-ho tot per escoltar la veu del meu cor i endinsar-me en el món de l'art en totes les seves facetes, incloent-hi la dansa. El ball m'inclou en la presència del moment present, em mostra les diferents parts que tinc de la meva persona, potenciant-les. M'ajuda a conèixer la meva valentia i l'amor que tinc per transmetre, ensenyar i gaudir a través del ball. La meva formació inclou les danses urbanes: Comercial, Reggaeton, Sexy Style, Hip hop, Heels (tacons), Dancehall. Actualment donc classes a Bailongu de: 

  Comercial dance, Reggaetón i Sexy style

 • Talile Rovira

  Tot i que vaig començar en el mon de la dansa rebent classes de danses urbanes em vaig acabar especialitzant en el mon afro. Un món que em va fascinar fins al punt que he acabat cofundant la companyia de dansa Wahala des de la que promovem la dansa, la música i la cultura africana en diferents actes i a través de tallers i projectes realitzats en centres cívics ajudem a nenes en risc d'exclusió social. Les meves classes són un espai segur on ballar i aprendre a expressar amb el cos tot allò que ens passa per la ment. T’ensenyaré a ballar a través de la tècnica i la cultura que hi ha darrera de cada pas a través d’exercicis, coreografies i sobre tot molta diversió. Actualment dono classes a Bailongu de:

 • Tania Mesa | Professora de Bachata sensual, Ballfitness, Caribenys (noies), Comèdia musical, Contemporani i Latin Jazz

  Vaig començar a ballar als 8 anys com a activitat extraescolar, era una forma divertida de poder compartir un espai amb els meus amics i amigues. Amb el temps el ball es va convertir en la meva forma de vida arribant a competir en balls de saló i arribant a la màxima categoria internacional, el que em va fer aprendre, conèixer i viatjar molt. La  meva curiositat pel ball em va portar a estudiar una formació professional en dansa i més endavant  em vaig introduir en el món de la salsa i la bachata. Avui dia el ball és el meu llenguatge, la meva passió, la meva feina i l'eina més bonica que disposo per créixer com a persona. Per mi és la millor manera de transmetre el que som, pensem i sentim. És per això que Bailongu m'agrada tant, perquè et dóna l'oportunitat de ser un mateix!, Segueixo creant projectes que m'apassionen on la dansa forma part de la seva essència. Actualment dono classes a Bailongu de:

  Bachata sensual, Ballfitness, Caribenys (noies), Comèdia musical, Contemporani i Latin Jazz

 • Thiago Corimanya | Professor de Bachata moderna, Bachata moderna passos lliures (nois/noies) i Bachata tradicional

  Nascut a Perú i criat des de ben petit a Barcelona, a la meva família es balla i es viu la festa amb música llatina: cúmbia, salsa, merengue... Als 17 anys la bachata entra a la meva vida per quedar-s’hi, i serà anys més tard, vivint a Anglaterra, quan m'enamoro definitivament de la salsa i la bachata. Començo amb la bachata moderna però el que més m'apassiona és la tradicional i començo a formar-me en aquest estil de la mà d'instructors internacionals i nacionals. El meu objectiu és aconseguir que la bachata tradicional soni més a les pistes de balls. Pertanyo a Bachata Experience instructor team i he estat diverses temporades a la companyia Barcelona Touch i Lovers. Actualment dono classes a Bailongu de:

  Bachata moderna, Bachata moderna passos lliures (nois/noies) i Bachata tradicional

 • Vanessa Lombart | Professora de Comèdia musical i Estiraments i tonificació

  De petita ballava tots els anuncis de la tele i la meva mare va pensar que portant-me a una escola de dansa deixaria de donar voltes per casa. La jugada no li va sortir gaire bé: el ball s’ha convertit en una forma de vida, una passió. Tinc formació en ballet, modern-jazz, balls de saló, contemporani, salsa, lindy hop, comèdia musical, consciència corporal… Des de petita he actuat en mostres de dansa, festes majors, teatres…. des de l'any 1992 que dono classes de diferents especialitats. Actualment dono classes a Bailongu de:

  Comèdia musical i Estiraments i tonificació