Taller d'afrofusió

Aquest és el taller perfecte per a tu! Treballaràs tècnica, milloraràs molt el teu moviment corporal i ballaràs una de les danses urbanes que està més de moda.

Per què ballar afrofusió?

Aprendràs l’estil de dansa urbana que tothom vol ballar.

Treballaràs la tècnica de maluc, la dissociació corporal i la musicalitat per a millorar el teu ball.

Entraràs en contacte amb la cultura musical i la dansa africana.

Escoltaràs la millor música d'afrofusió a les teves classes.

Et divertiràs molt i aprendràs sense adonar-te.

Què és l'afrofusió?

Tens interès per la cultura africana? T'agraden les danses urbanes? Prepara't per suar la samarreta perquè no podràs deixar de ballar! L'afrofusió és un gènere musical popularitzat a l'Àfrica en els anys 70 i que barreja música yoruba, jazz, highlife i funk. Aquesta música es balla amb moviments que provenen de la cultura africana barrejats amb diferents expressions de danses urbanes. Aquest estil no et deixarà indiferent!.Apunta't als nostres tallers d'afrofusió a Barcelona.

Preguntes més freqüents

El preu del taller inclou el taller que realitzaràs, pots acumular punts per a futurs descomptes i a més tens l’entrada gratuïta al ball social en parella que organitza l’escola després del taller (inclou barra lliure de refrescos)

Els tallers de nivell mig/avançat porten un comentari afegit on especifiquem quins són els requisits necessaris per a fer el taller. Si no et queda clar o no estàs segur, sempre et pots posar en contacte amb la secretaria de l'escola per aclarir els teus dubtes.

És molt fàcil. Pots apuntar-te online quan vulguis i des d'on vulguis. O si ho prefereixes, pots trucar-nos al (932 471 602 | 680 455 807) o venir a l'escola de dilluns a divendres de 17 a 22h. Estem al costat de la Sagrada Família.

Encara tens dubtes? Escriu-nos

3 Motius per triar els nostres taller de afrofusió

El nostre equip de professors està al dia en les últimes tendències de ball i música.

Més de 30 anys de trajectòria com a escola de ball ens avalen.

No només t’ensenyem passos, t’ensenyem a ballar!