Curs de gimnàstica estètica

Si t'agrada la dansa i la gimnàstica rítmica, e´ó aquest curs trobaràs la barreja perfecte i et divertiràs.

Per què fer el nostre curs de gimnàstica estètica?

Afavoreix l'elasticitat, la força i la flexibilitat.

Al ser un ball en equip, afavoreix les relacions socials, la confiança i el respecte.

Permet millorar l'equilibri, la coordinació i la lateralitat.

Aumenta la concentració i la displina.

Les classes estan adaptades al nivell i edat dels alumnes perque es diverteixin molt durant les classes a l'hora que aprenen.

Què és la gimnàstica estètica?

La gimnàstica estètica és una nova disciplina esportiva, que barreja la dansa i la gimnàstica rítmica,però sense aparells. És una disciplina molt adient per treballar l’equilibri, la coordinació, la flexibilitat i l‘expressió corporal, i a més tenint en compte que estem parlant de gimnàstica estètica de grup, permet reforçar la cohesió, la companyonia, l’amistat... Animem a tothom, nens i nenes, a provar-ho, perquè tot i ser una disciplina desconeguda, els sorprendrà gratament.

Preguntes més freqüents

És molt fàcil! Truca'ns (932 471 602 | 680 455 807) dient quin estil de ball t'interessa i et concertarem una prova de nivell amb un dels nostres professors. En només 5 minuts el professor et veurà ballar i et dirà quin és el curs que et recomana.

És molt fàcil. Pots apuntar-te online quan vulguis i des d'on vulguis. Consulta aquí tots els nostres cursos i tria el curs i horari que més t'interessa. O si ho prefereixes, pots trucar-nos (932 471 602 | 680 455 807) i t'assessorarem sobre quin és el millor curs per a tu. A partir de l'1 de juliol podràs venir personalment a l'escola de dilluns a divendres de 17 a 22h . Estem al costat de la Sagrada Família.

Tots els nostres cursos són presencials. Alguns d'aquests cursos, a més, tenen també modalitat online, i axò vol dir que si t'inscrius a la modalitat online, els podràs seguir des d'on vulguis a través de l'aplicació zoom. Tria la modalitat de curs que millor s'adapta a tu!

Per descomptat! Els nostres cursos d'iniciació estan pensats per aprendre un estil de ball des de zero, sense necessitar cap coneixement ni experiència de ball. Només has de triar el curs d'iniciació que més t'interessa i gaudir del ball!

Bailongu ha previst les condicions de seguretat necessàries del personal i les instal·lacions, ha reforçat les mesures de neteja i higiene, ha reduït el nombre d'alumnes per classe i ha eliminat els canvis de parella per garantir que tothom pugui ballar amb seguretat.

Encara tens dubtes? Escriu-nos

Els nostres alumnes de Gimnàstica estètica també trien ...