Estàs buscant classes de dansa oriental a barcelona?

Has arribat al lloc ideal per què en els nostres cursos aprendràs a ballar de forma fàcil i amena, et divertiràs i coneixeràs gent com tu!

Per què ballar dansa oriental?

Trencaràs bloquejos corporals, emocionals i psicològics.

Treballaràs la teva autoestima i la confiança en tu mateixa.

Exploraràs la teva part més femenina.

Et trobaràs amb un espai molt familiar i acollidor.

Et divertiràs molt i aprendràs sense adonar-te.

Què és la dansa oriental?

La dansa oriental és l'evolució escènica de diverses danses antigues tradicionals d'Orient Pròxim, juntament amb altres del Nord d'Àfrica i Grècia. És un ball essencialment femení i individual (per a totes les edats i també per a homes) que també es pot ballar en grup. El ventre és el centre físic i espiritual del cos i els seus moviments permeten ballar i exterioritzar l'estat d'ànim, amb moviments sensuals i saludables. La dansa oriental reforça la seguretat, la confiança i l'autoestima alhora que fa fluir les energies trencant bloquejos corporals, emocionals i psicològics. És un llenguatge poètic del cos que, des de l'elegància i la suavitat de moviments, interpreta una melodia amb harmonia, equilibri i ritme.

Preguntes més freqüents

És molt fàcil! Truca'ns (932 471 602 | 680 455 807) dient quin estil de ball t'interessa i et concertarem una prova de nivell amb un dels nostres professors. En només 5 minuts el professor et veurà ballar i et dirà quin és el curs que et recomana.

Per descomptat! Els nostres cursos d'iniciació estan pensats per aprendre un estil de ball des de zero, sense necessitar cap coneixement ni experiència de ball. Només has de triar el curs d'iniciació que més t'interessa i gaudir del ball!

És molt fàcil. Pots apuntar-te online quan vulguis i des d'on vulguis. Consulta aquí tots els nostres cursos i tria el curs i horari que més t'interessa. O si ho prefereixes, pots trucar-nos (932 471 602 | 680 455 807) o venir personalment a l'escola de dilluns a divendres de 17 a 22h i t'assessorarem sobre quin és el millor curs per a tu. Estem al costat de la Sagrada Família.

Encara tens dubtes? Escriu-nos

5 Motius per triar els nostres cursos de Dansa Oriental

Grups estables durant tot el trimestre per garantir el ritme d'aprenentatge

Els nostres professors estan sempre atents a les necessitats de cada alumne per guiar-vos en el procés d'aprenentatge.

No només t’ensenyem passos, t’ensenyem a ballar!

Classes recuperables: si un dia no pots venir a classe, recupérala un altre dia.

Ballaràs en un ambient molt familiar

Els nostres alumnes opinen