Curs coreogràfic individual

Si tens un nivell mig de ball, vols millorar el teu esti, el teu moviment i pujar el nivell a través d'una coreografia, has donat amb el teu curs!

Per què fer un coreogràfic individual?

Aprofundiràs en la tècnica de l'estil de ball que més t'agrada.

Milloraràs la coordinació i tindràs més control corporal.

Treballaràs la musicalitat per donar-li un punt extra als teus moviments.

Podràs mostrar la teva coreografia en un petit festival a l'escola o et farem un video per penjar a les xarxes socials (depéndrà del que ens permeti la situació que hi hagi al setembre).

Et divertiràs molt i aprendràs sense adonar-te.

Què és un coreogràfic individual?

Un curs coreogràfic és un curs on podràs posar en pràctica tots els passos apresos a classe a través d'una coreografia. Requereix tenir un cert nivell perquè no s'explicaran els passos bàsics i si vols podràs mostrar la teva coreografia (en les circumstàncies actuals ens adaptarem a què es pugui fer al setembre. Un petit festival a l'escola per als alumnes dels coreogràfics, gravació d'un vídeo per penjar a les xarxes socials...)

Preguntes més freqüents

És molt fàcil! Truca'ns (932 471 602 | 680 455 807) dient quin estil de ball t'interessa i et concertarem una prova de nivell amb un dels nostres professors. En només 5 minuts el professor et veurà ballar i et dirà quin és el curs que et recomana.

És molt fàcil. Pots apuntar-te online quan vulguis i des d'on vulguis. Consulta aquí tots els nostres cursos i tria el curs i horari que més t'interessa. O si ho prefereixes, pots trucar-nos (932 471 602 | 680 455 807) i t'assessorarem sobre quin és el millor curs per a tu. A partir de l'1 de juliol podràs venir personalment a l'escola de dilluns a divendres de 17 a 22h . Estem al costat de la Sagrada Família.

Tots els nostres cursos són presencials. Alguns d'aquests cursos, a més, tenen també modalitat online, i axò vol dir que si t'inscrius a la modalitat online, els podràs seguir de d'on vulguis a través de l'aplicació zoom. Tria la modalitat de curs que millor s'adapta a tu!

Per descomptat! Els nostres cursos d'iniciació estan pensats per aprendre un estil de ball des de zero, sense necessitar cap coneixement ni experiència de ball. Només has de triar el curs d'iniciació que més t'interessa i gaudir del ball!

Bailongu ha previst les condicions de seguretat necessàries del personal i les instal·lacions, ha reforçat les mesures de neteja i higiene, ha reduït el nombre d'alumnes per classe i ha eliminat els canvis de parella per garantir que tothom pugui ballar amb seguretat.

Encara tens dubtes? Escriu-nos

5 Motius per triar els nostres cursos de Coreogràfic individual

Els nostres professors estan sempre atents a les necessitats de cada alumne per guiar-vos en el procés d'aprenentatge.

Grups estables durant tot el curs per garantir el ritme d'aprenentatge

No només t’ensenyem passos, t’ensenyem a ballar!

Ballaràs en un ambient molt familiar.

Més de 30 anys de trajectòria com a escola de ball ens avalen.

Els nostres alumnes opinen