• Albert Durany | Professor de balls de saló, rock i salsa

  Nascut a Barcelona però amb arrels lleidatanes, on des de petit passava els estius resseguint totes les festes majors de la comarca sense parar de ballar. Uns anys més tard vaig introduir-me en el món de la música i les danses tradicionals, però en assistir un dia a un ball que organitzava Bailongu ja fa més de 20 anys vaig descobrir que a Barcelona existia un lloc on es ballaven balls de saló amb il·lusió, amb sentiment i sobretot amb ganes de comunicació i de passar-ho bé. Des de llavors porto Bailongu al meu cor, ballo i faig ballar, sóc un apassionat de tot el que envolta la música i el ball, i m’enamora transmetre-ho a la gent. Actualment sóc professor de balls de saló, rock i salsa a Bailongu.

 • Aleix Figueras | Professor de balls de saló, caribenys, line dance, salsa i west coast swing

  Encara recordo quan tenia 7 anys i la meva mare em va dir que a on ells anaven a aprendre a ballar hi havia una nena que necessitava parella. Ho recordo com si fos ahir, la meva resposta va ser “D’acord mama, però si no m’agrada no m’hi obligueu”. Doncs bé, ja han passat 25 anys i el ball continua essent una part fonamental de la meva vida. L’àmbit de l’alta competició m’ha permès guanyar molts premis, i l’àmbit del ball social m’ha donat la satisfacció immensa de poder transmetre la meva passió a la gent i fer gaudir del ball als alumnes. Poder compartir amb l’excel·lent equip de Bailongu la meva passió pel ball com a professor de balls de saló, caribenys, line dance, salsa i west coast swing és un somni fet realitat. 

 • Alieva Rodriguez | Professora d'estil salsa, salsa i son

  Sóc ballarina, professora i coreògrafa. Vaig néixer a Guantanamo, Cuba, i vaig estudiar des de molt petita i fins als 15 anys a l'escola vocacional d'art Regino Eladio Boti. Llavors vaig passar a l’Escuela Nacional de arte de Cuba, una de les escoles d'art més important i prestigioses de tota Amèrica. En paral·lel a la meva formació en dansa moderna i contemporània em vaig especialitzar en el folklore cubà i des d'allà vaig començar la meva primera gira internacional. He ballat en les millors companyies de ball de Cuba, exercint de coreògrafa en una d'elles, i dues de les meves obres han estat ballades al Royal Opera House de Londres. M'agrada fusionar estils de balls diferents des del meu profund coneixement de cada un d'ells. Sóc professora de diferents estils de balls i el proper curs començaré a Bailongu com a professora d' estil salsa, salsa i son. El meu lema és "Fes que ball teva ànima, perquè puguis després moure el teu cos".

 • Ana Reynals | Professora de Bachata, Caribenys, Salsa i dansa creativa

  Als 6 anys em vaig iniciar en la gimnàstica rítmica i vaig estar practicant-la fins als 10 anys. A partir d'aquí vaig començar a rebre classes de diverses disciplines com jazz, funky, contemporani i teatre, sempre com a activitat extraescolar. Des de molt petita vaig tenir molt clar que em volia dedicar a això ja que per a mi el ball és la millor manera que tinc d'expressar-me, és la meva passió i és el meu treball des de fa 3 anys. El 2011 vaig començar a fer classes de salsa i bachata formant-me amb diferents professionals, i participant en competicions a nivell internacional. Actualment sóc a Bailongu com a professora de bachata, caribenys noiessalsa i dansa creativa.

 • Argenis Cordero | Professor de bachata i bachata tradicional

  Nascut a la República Dominicana, em vaig iniciar en el ball a nivell professional al Ballet Folclórico de Santo Domingo, on vaig adquirir la meva primera formació. Posteriorment participo en diferents companyies i l'any 2007 m’instal·lo a Barcelona per iniciar la meva carrera com a professor de bachata i salsa i seguir participant en múltiples festivals nacionals i internacionals. El 2012 formem Argenis y Carolina i des de llavors ens hem anat consolidant com un dels referents de la bachata a nivell internacional i hem fundat la companyia amateur Quisqueya Project Dance Company. El 2018 ens unim a l'equip de Bailongu com a professors de bachata i bachata tradicional.

 • Carolina Moreno | Professora de bachata i bachata tradicional

  M’inicio en el ball als 8 anys al centre cívic del meu barri, on rebo classes de sevillanes i flamenc amb la mestra Carmen Padilla. El 2005, amb 16 anys, entro en una companyia amateur de Teatre a la localitat natal de la meva família a Granada, i al mateix temps m’introdueixo en el món de la salsa i la bachata, que em fascina. El 2011, em trasllado a Barcelona per seguir formant-me i poc a poc em vaig convertint en una bachatera empedreïda, ampliant la meva formació amb grans professors de tot el món. El 2012 començo a formar-me en bachata dominicana amb Argenis Cordero i començo la meva trajectòria com a professora. Des de llavors treballem junts com a professors i com a parella artística a les escoles més importants de Barcelona i en esdeveniments i festivals de tot el món i girant amb la nostra pròpia companyia Quisqueya Project Dance Company. Aquest any 2018 ens incorporem a Bailongu com a professors de bachata i bachata tradicional!

 • Dani Dominguez | Professor de Salsa

  Nascut a l’Havana, Cuba,  fill de mare ballarina i pare music, vaig créixer entre coreografies i partitures. La música i el ball, en especial els ritmes cubans, han estat la meva raó de ser. Em vaig formar a l’Escola Nacional d’Art de Cuba i a l’edat de 18 anys vaig aterrar a Barcelona on va començar la meva carrera professional com a músic i sobretot com a professor de ball en diverses escoles de Barcelona on m’he anat especialitzant sobretot en salsa, bachata i reggaeton. He format part de varies companyies de ball i format part de projectes relacionats amb el ball. Actualment el ball és la meva forma de vida donant classes a nivell nacional i internacional. El curs 2017-18 m’incorporo a l’equip de Bailongu com a professor de salsa.

 • Fatu Drame Drame | Professora de Twerking

  Em vaig iniciar en el ball a través del hip hop de forma autodidacta, fins que el 2009 vaig començar a formar-me en hip hop i dancehall. A partir d'aquí em va apassionar el dancehall, vaig aprofundir en l'estil i en la cultura jamaicana, i el 2013 em vaig iniciar en el Twerk amb Prima Cali, una de les pioneres a nivell estatal. A dia d'avui, formo part del col·lectiu ATTITUDE DANCEHALL CREW, ATTITUDE BLOOD i Official Spanish Twerk Company amb els quals ha pogut actuar amb diferents artistes com Sean Paul, Mr.vegas, Elephant man... He estat la campiona del Twerk Contest Barcelona el 2016 i actualment treballo en diferents esdeveniments i classes ensenyant i practicant per avançar cada dia en aquests estils, i sóc la professora de twerking a Bailongu.

 • Ilènia Morte | Professora de balls de saló i rock

  Em fascina ballar. Per mi és la millor de les teràpies i em serveix per desconnectar, gaudir, fer exercici... Tota la meva etapa escolar la vaig combinar amb la dansa: vaig fer modern-jazz i patinatge artístic durant 10 anys. Després d’uns anys sense ballar l’enyorança del ball em va fer tornar a posar-m’hi. L’any 2002 vaig començar a rebre classes de balls de saló a Bailongu, després dansa del ventre i la meva addicció al ball m’ha portat fins a aquí. Actualment segueixo ballant, aprenent a ballar (lindy hop, salsa...) i sóc professora de balls de saló i rock a Bailongu. 

 • Irene Gracia | Professora de dancehall i hip hop

  Sóc ballarina de hip hop i m’encanta poder ensenyar i compartir allò que més m’agrada. El ball m'omple i em permet expressar-me de forma lliure. Vaig començar a ballar hip hop en una escola petita de barri, fins que vaig a passar a formar-me amb la Maria Aguilar. Tinc formació en ragga/dancehall, sexy style, tècnica, popping, locking, new style... Porto des dels 10 anys aprenent a ballar, he tocat tots els estils del hip hop i he participat dues vegades a la competició Hipnotik Festival de Barcelona. Mentre segueixo estudiant educació infantil, sóc professora de dancehall i hip hop a Bailongu!

 • Ismael Pérez | Professor d'estil salsa, salsa i son

  El ball ha estat la meva passió des de petit i a Cuba vaig dedicar tot la meva joventut a formar-me com a ballarí, professor i coreògraf: dansa moderna, contemporània i folklòrica a l'Acadèmia Professional de Dansa José M. Heredia. Més tard vaig entrar com a professor a l'Escola "El Cucalambe” i com a ballarí a la companyia Emovere. Des que vaig arribar a Barcelona l'any 2011 he impartit classes en diverses acadèmies, però la meva prioritat va ser trobar una escola de ball per poder ensenyar diferents ritmes cubans. Bailongu em va donar aquesta oportunitat, i a dia d'avui puc demostrar les meves aptituds com a ballarí i professor d' estil salsa,  salsa i son.

 • Joan Puiggalí | Professor de balls de saló

  Sóc el raro, el friki, obsessionat amb la ciencia-ficció, boig per la música i enamorat de tot el que es pugui ballar amb parella. Ballo perquè em fa feliç, em fa sentir lliure, i no paro de conèixer gent meravellosa... M’he format a Bailongu, on he fet més de 30 cursos, i amb moltes hores a la pista de ball i a youtube. Vaig començar a ballar el 1997 a l'institut per casualitat, i aquí segueixo sense parar de ballar. Fa anys que em deien de donar classe, però sempre deia que no, per autoexigència, falta de temps... fins que vaig provar... i actualment és la meva manera de gaudir del ball. Adoro ensenyar i puc fer-ho com a professor de balls de saló a Bailongu.

 • Jordi Pelegrí | Professor de bachata, roda cubana i salsa

  Vinc d’una família dedicada a l’ensenyament del ball i he viscut des de ben petit l’ambient dels balls de saló. Entenc el ball com una forma de relació humana, d’expressió i d’alliberament. Des de ben jove he fet molts cursos de ball de saló, funky, claqué, etc. fins que el 2005 descobreixo el món de la salsa i la bachata i m’enganxa completament. La meva formació com a ballarí ha estat realitzada a Bailongu i a diferents workshops amb professors internacionals. Actualment sóc professor de bachata, roda cubana i salsa a Bailongu i director de les companyies Touch Barcelona i Bachata Lovers.

 • Jordi Villoro | Professor de Tango

  Em vaig formar en dansa clàssica a l’escola de l’Eulàlia Blasi i vaig ser dansaire de l’esbart Verdaguer d’en Salvador Melo. Tot i que sempre m’havia agradat ballar en parella (els lents dels “guateques” i dels envelats) els balls de saló els vaig descobrir per casualitat a l’escola d’Expressió de Barcelona. He vist néixer Bailongu i he estat professor de balls de saló des de l’inici de l’escola. Vaig iniciar-me en el tango l’any 1988 amb Arnulfo Vallejo i he tingut l’oportunitat de rebre classes de tango dels grans mestres a Barcelona, Buenos Aires i per tot Europa en alguns dels molts festivals que s’organitzen: Julio Zurita i Paula Canals, Pablo Ojeda i Beatriz Moreno, Claudio Hoffmann i Pilar Alvarez, Gustavo Naveira, Julio Balmaseda, Ricardo Maceira, Pocho Pizarro, Pepito Avellaneda, Pablo Beron, Orlando Díaz… Entenc el ball com una forma d’interpretar la música i de transmetre una emoció a la parella. Soc el professor de tango de Bailongu i m’agrada que sigui senzill, amb poques figures i ben interpretat.

 • Jordina Sans | Professora de Dancehall i Hip Hop

  Amb 3 anys vaig començar a ballar dansa clàssica i vaig seguir fent-ho fins a obtenir la titulació de la Royal Academy of Dance of London. Als 9 anys vaig endinsar-me en el món de les danses urbanes i ja no me n’he pogut desenganxar! M’he format aquí i als Estats Units i actualment estic en diferents companyies de dansa dirigides per: Marya Aguilar, Maribel del Pino i Kanga Valls, en les que treballem estils com el sexy style, hip hop, new style, popping, locking, house... He aconseguit que la meva passió sigui la meva professió i des de  l’any 2010 sóc professora de dansa i m’encanta poder compartir tot el que he après en tots aquests anys i tot el que encara segueixo aprenent dia rere dia. A partir d’aquest curs 2017-18 ho puc fer també a Bailongu com a professora de dancehall i hip hop.

 • Júlia Hernández | Professora de Afrobeat, Dancehall i Hip Hop

  Nascuda a Reus, des de fa quatre anys estic disfrutant de la ciutat comtal. Ja des de ben petita la música m'ha fet moure el cos sense parar, però va ser fa 8 anys quan vaig decidir iniciar-me en la cultura del hip hop amb la Marya Aguilar. En aquest temps, en que m’he anat formant en new style, dancehall i afro a nivell nacional i internacional, la dansa s'ha convertit en el meu estil de vida. El que realment m'omple de satisfacció és poder transmetre tot el que visc i sento amb la dansa i a partir d’aquest curs ho podré fer a Bailongu com a professora de afrobeatdancehall i hip hop.

 • Lali Ribalta | Professora de bharatanatyam, bollywood i comèdia musical

  El moviment és la millor manera que he trobat d'expressar la meva visió del món i compartir-la amb els altres. Transmetre-ho als altres a través de la docència és una simbiosi meravellosa per connectar-nos a través del nostre cos. Des de ben petita m'inicio en el món de les arts a través de la dansa i la música. Tinc formació en dansa clàssica (Royal Academy of Dance of London), contemporani (Mercè Boronat), bharatanatyam i bollywood (Índia). He treballat a la indústria cinematogràfica de Mumbai i actualment sóc professora de bharatanatyam, bollywood, comèdia musical a Bailongu. Tinc la meva pròpia companyia i productora L'Animé. 

 • Lídia Abadias | Professora de balls de saló i caribenys

  Vaig començar a ballar mirant el programa “Bojos pel ball” i des d’aleshores ja no he parat. Ballar em fa sentir viva, em dóna una visió complementària de com entendre les persones i establir una comunicació que va més enllà de les paraules. Tinc formació en jazz/dansa contemporània, balls de saló, salsa, bachata, dansa del ventre, danses africanes... Sóc professora de balls de saló i caribenys a Bailongu i esperem que per molts anys pugui seguir gaudint d’aquesta experiència tan enriquidora a nivell personal i professional.

 • Lorena Del Bosque | Professora de danses polinèsies, caribenys, salsa i son

  Ballo perquè el meu cos m'ho demana, perquè la meva ànima ho necessita. Estimo ballar i és una de les meves grans passions. Vaig començar a ballar aprenent-me de memòria les coreos dels vídeos de la MTV. Ben aviat vaig començar a formar-me, i amb el temps he  tingut diferents professors nacionals e internacionals. He provat molts estils de balls però sobretot estic enamorada de la salsa cubana, la bachata, la dansa oriental i les danses Polinèsies. Actualment ballo a la companyia "TimManana", campiona europea de Roda Casino 2014, subcampiona mundial 2015 i campiona mundial 2016; i a la companyia "Te Hau Nui", Campiona Nacional 2015 en danses Polinèsies. Estic molt agraïda de poder transmetre els coneixements que tinc però sobretot estic molt agraïda de poder fer el que més feliç em fa: ballar! El curs 2015-16 vaig començar com a professora de danses polinèsies, caribenys noies, salsa i son a Bailongu.

 • Luciana Oliveira | Professora d'Afro-brasiler, caribenys, samba i axé.

  He viscut la dansa des de molt petita ja que la meva tieta és professora de Dansa a la Universitat de Dansa Da Bahia (Brasil) i em portava sempre a les seves classes. Vaig començar a ballar amb el ballet i vaig seguir amb afro-brasiler, dansa moderna i contemporània. He estudiat coreografia i escenografia i des dels 15 anys he estat treballant com a ballarina en diferents projectes i espectacles per tota Espanya. Estic molt feliç ballant i compartint la cultura i els balls del meu país amb les classes que imparteixo a Bailongu, afro-braslier, caribenys noies i samba i axé.

 • Maria Crespo | Professora de Estil kizomba, estiraments i tonificació i kizomba.

  Porto 26 anys dedicada al món de l'esport, la gimnàstica i la dansa. He estat gimnasta esportiva; en els meus inicis vaig donar classes d'aeròbic, ball (hip-hop, jazz-funk), spinning, stretching ...; he practicat i estudiat diferents tècniques de reeducació postural, base tècnica de dansa clàssica, flamenc i dansa oriental. Just quan ja pensava en retirar-me de la dansa com a ballarina es van creuar en el meu camí els balls llatins en parella i finalment, vaig descobrir el meu gran amor: la kizomba. Actualment combino l'entrenament personal i la reeducació postural amb l'ensenyament d'aquest meravellós ball a Bailongu. Espero poder transmetre la meva passió i gaudir amb aquesta gran família que és Bailongu com a professora de estil kizombaestiraments i tonificació i kizomba.

 • Sergio Santos | Professor de Kizomba

  El món del ball em va atrapar des de petit, quan veia entre bastidors a la meva cosina assajar i assajar, però no vaig començar a ballar de forma seriosa fins al 2005, quan es va creuar en la meva vida la salsa cubana i les seves rodes de casino. Després em va enamorar la salsa L.A. i vaig acabar formant part d'una gran companyia de ball amateur. Fins al 2012, quan un ritme diferent, una música que embriaga, un vibrar que em posava la pell de gallina em va fer voler moure’m al compàs, em va fer voler viure-ho ... Així vaig descobrir la Kizomba i des del 2015 em dedico a ensenyar-la i a seguir formant-me amb els millors mestres a nivell internacional, per poder oferir la millor qualitat en el que ja és una part molt important de la meva vida: la formació de nous kizomberos. I poder donar classes de Kizomba ara a Bailongu és un gran honor.

 • Tania Mesa | Professora de Bachata, balls de saló, burlesque, comèdia musical, comercial dance, estil bachata,salsa i modern jazz

  Vaig començar a ballar als 8 anys com a activitat extraescolar, era una forma divertida de poder compartir un espai amb els meus amics i amigues. Amb el temps em vaig adonar que ja no es tractava només d'estar amb la gent que volia sinó que anava molt més enllà. Vaig decidir convertir el ball en el meu mètode de vida i als 12 anys vaig començar a competir fins arribar a la màxima categoria internacional, el que em va fer aprendre, conèixer i viatjar molt. Amb el temps em vaig anar endinsant en el món de la salsa i la bachata. Avui dia el ball és el meu llenguatge, la meva passió, la meva feina i l'eina més bonica que disposo per créixer com a persona. Per mi és la millor manera de transmetre el que som, pensem i sentim. És per això que Bailongu m'agrada tant, perquè et dóna l'oportunitat de ser un mateix!, actualment imparteixo classes a Bailongu de bachata, bachata tradicional, balls de saló, burlesque, comèdia musical, comercial dance, estil bachata, salsa i modern jazz i directora de les companyies Touch Barcelona i Bachata Lovers

 • Vanessa Lombart | Professora de balls de saló, salsa, ballet, comèdia musical, rock, tango, line dance i west coast swing.

  De petita ballava tots els anuncis de la tele i la meva mare va pensar que portant-me a una escola de dansa deixaria de donar voltes per casa. La jugada no li va sortir gaire bé: el ball s’ha convertit en una forma de vida, una passió. Tinc formació en ballet, modern-jazz, balls de saló, contemporani, salsa, lindy hop, comèdia musical, consciència corporal… Des de petita he actuat en mostres de dansa, festes majors, teatres…. Fa més de 20 anys que dono classes de diferents especialitats i actualment estic a Bailongu com a professora de balls de saló, salsa, ballet, comèdia musical, rock, tango, line dance i west coast swing.